Autobelettering, de reclamedrager bij uitstek!

Wij beletteren op professionele wijze uw auto en/of wagenpark, boot, paardentrailer, camper, fiets, aanhangwagen kortom alle mobiele voertuigen.garantie

Volledige ontzorging

Wij beheren het hele proces: van intake, ontwerp, productie tot montage van de belettering.

flexibel

Flexibel

Wij passen ons aan, aan de wensen van de klant en indien nodig monteren wij op locatie of in het weekend.

Prof

Uitgevoerd door professionals

Wij zorgeMet meer dan 15 jaar ervaring en deskundigheid kunt U ervanuit gaan dat alles professioneel gemonteerd word.

ontzorging

3 jaar volledige garantie

Doordat wij enkel met A-merken folies werken kunnen wij garant staan voor jarenlang plezier van uw reclame.

.

Bestelauto

Vanaf €150,-

Bestelauto
Meer informatie

Bestelbus

Vanaf €150,-

Bestelbus
Meer informatie

Bestelwagen

Vanaf €175,-

Bestelwagen
Meer informatie

Bakwagen

Vanaf €175,-

Bakwagen
Meer informatie

Vrachtwagen

Vanaf €175,-

Vrachtwagen
Meer informatie

Ramen tinten

Vanaf €40,-

Ramen tinten
Meer informatie

Personenauto

Vanaf €150,-

Personenauto
Meer informatie

Veelgestelde vragen over autobelettering

  • Ik kan zelf geen ontwerp maken. Kan DePrintFabriek dit voor mij doen?
  • Welke garanties biedt DePrintFabriek betreft autobelettering?
  • Op mijn auto zitten nog stickers. Kan DePrintFabriek deze voor mij verwijderen?
  • Moet de auto schoon zijn als ik hem aanlever voor belettering?
  • Is het mogelijk de stickers zelf aan te brengen op het voertuig?
  • Kan ik mijn auto direct na het aanbrengen van de belettering wassen?
  • Moet ik kleurverandering van de auto melden bij de RDW?
  • Soms zie je na verwijderen van belettering nog wazig de afdruk op de auto staan. Hoe kan dat?
  • Reflecterende belettering: kan dat en mag dat?

Ik kan zelf geen ontwerp maken. Kan DePrintFabriek dat voor mij doen?


Onze ervaren grafische medewerkers kunnen een ontwerp maken voor de autobelettering op basis van de door jouw aangeleverde bestanden (.pdf of .eps) zoals een logo of foto. Wij sturen dit ontwerp mee met de passende offerte. Wanneer je akkoord gaat met onze offerte kunnen onze grafische medewerkers desgewenst het ontwerp nog aanpassen op basis van jouw instructies. Uiteraard produceren wij pas nadat wij U goedkeuring hebben ontvangen.Welke garanties biedt betreft autobelettering?


Wij werken alleen met duurzame Foliematerialen. De duurzaamheid van onze belettering is gegarandeerd voor drie tot twaalf jaar. De garantie hangt af van de gebruikte folie en is van toepassing op loslaten en verkleuren.Op mijn auto zitten nog belettering. Kan deze voor mij verwijderd worden?


Bestaande belettering kan verwijderd worden tegen een uurtarief op basis van nacalculatie. Dit geldt alleen als de belettering niet door ons in een eerdere opdracht is aangebracht; als de belettering wel door ons is verzorgd, kunnen we het verwijderen meenemen in de totale projectprijs. Graag wijzen wij u erop dat wij vooraf niet precies kunnen inschatten hoeveel tijd de verwijdering in beslag gaat nemen. U kan uiteraard ook de huidige belettering zelf verwijderen door met een heater de folie iets te verwarmen en langzaam los te trekken. Vergeet niet daarna te plek te ontvetten met alcohol of spiritus en een cleaner.Moet de auto schoon zijn als ik hem aanlever voor belettering?


Elk voertuig moet zo schoon en droog mogelijk aangeleverd worden. Een willekeurig standaardprogramma van een wasstraat of zelf grondig het vuil afspoelen is voldoende.Is het mogelijk de stickers zelf aan te brengen op het voertuig?


Alhoewel het mogelijk is om te stickers zelf aan te brengen raden wij u dit niet aan. De garantie komt dan ook te vervallen indien u niet de stickers door ons op het voertuig laat aanbrengen. Laat de belettering uitvoeren door ons montageteam om er verzekerd van te zijn op een goed eindresultaat.


Kan ik mijn auto direct na het aanbrengen van de belettering wassen?

Ons advies is om 1 week te wachten voordat u uw voertuig handmatig of in de wasstraat een wasbeurt geeft (daar de folie minimaal 24 uur nodig heeft voor volledige hechting, afhankelijk van de gebruikte plak methode) Overigens is het wassen van een voertuig in de wasstraat altijd voor eigen risico.


Moet ik kleurverandering van de auto melden bij de RDW?

Als u de kleur van uw personenauto of camper (waarbij de kleur op het kentekenbewijs staat) wilt wijzigen, dan moet u de nieuwe kleur doorgeven aan de RDW. Voor andere voertuigen hoeft dit niet, omdat de kleur daarvan niet op het kentekenbewijs staat. Ook als u de auto of de kampeerwagen tijdelijk een andere kleur geeft (carwrappen), moet u dat aan de RDW doorgeven. De RDW past dan gratis de kleur op het kentekenbewijs aan. De gegevens op het kentekenbewijs en de gegevens van het voertuig moeten volgens de wet overeenkomen. Verdere informatie kunt u vinden op de website van RDW ( www.rdw.nl).


Soms zie ik na verwijderen van belettering nog een wazige afdruk op de auto staan. Hoe kan dat?

De folies die we gebruiken zijn van een hoogwaardige film met een UV-blok. Daardoor kan het zonlicht niet door de folie dringen en tast het de laklaag onder de folie niet aan, maar wel de lak elders op de auto. In feite is belettering dus een bescherming voor de laklaag, maar zorgt er na demontage wel voor dat er een soort schaduw zichtbaar blijft. Dit is niet te vermijden.(bij sommige kleuren is het nog door te polijsten eruit te halen)


Reflecterende belettering, kan en mag dat?

De reflecterende folie wordt vaak gebruikt op voertuigen van politie, brandweer, ambulance, gemeente en andere overheidsinstelling. Ook wordt het gebruikt op voertuigen ten behoeve van lijn- of contourmarkeringen en voor veiligheidsdoeleinden. De Reflective Serie, die door ons wordt aangeboden, voldoet aan Europese normen voor deze specifieke belettering

Uw auto beletteren, de meest effectieve manier van reclame maken 24/7 word U gezien!

Wilt u uw bedrijf op een eenvoudige manier laten opvallen? Dan is uw auto beletteren een goede manier! Een auto beletteren is ook een betaalbare manier van reclame maken. Als de autobelettering eenmaal op uw auto of bestelbus zit gaat deze jaren mee. DePrintFabriek.com gebruikt duurzame A-merken foliematerialen waardoor de autobelettering (afhankelijk van het gebruikte folie) vijf tot twaalf jaar meegaat. Dat is de investering dus zeker waard. En overal waar u rijdt is uw bedrijfsnaam of logo zichtbaar. Met een pakkende autobelettering geeft u uw bedrijf een goede uitstraling en onderscheidt u zich van de concurrentie. Laat uw auto beletteren door DePrintFabriek.com en uw auto wordt een rijdend visitekaartje!

 

Auto beletteren bij DePrintFabriek.com

Bij DePrintFabriek.com kunt u altijd rekenen op een professionele service en voert de autobelettering altijd op een vakkundige manier uit. We zullen voor elk type voertuig voor een passende autobelettering zorgen. Wanneer u zelf geen ontwerp kunt maken kunnen onze grafische medewerkers een ontwerp voor uw autobelettering maken. Een bedrijfsnaam/logo, slogan of foto, we maken overal een passend ontwerp voor dat ook goed past op het betreffende voertuig..

 

Meer informatie over autobelettering?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op 046-4430052

© 2019 - 2023 De Print Fabriek.com onder licentie van SEDU Internet